fbpx

Новини

AMG извади истински динозавър Mercedes-Benz SLS GT3

Mercedes-Benz SLS GT3 Mercedes-Benz SLS GT3

За своя 45 годишен рожден ден , Тунинг атилето AMG успешно успя да представи специална модификация на състезателната версия Mercedes-Benz SLS AMG GT3. 

Серията е силно лимитирана от едва пет броя, но това повдига още по-силно интереса към специалната модификация SLS AMG GT3.Автомобилът ще бъде боядисан в тъмно сив мат изцяло, а на централната конзола ще бъде поставена табелата с номер от 1 до 5. Цялостната конструкция на автомобила е изработена от въглеродни сплави, които същеврменно са супер леки и здрави. Една част от салона на SLS AMG GT3 също е изработен от въглеродни сплави, което му предава стил и уникалност. 

Какво да очакваме да видим под предния капак? Автомобилният динозавър е с 6.3 литров V-образен осемцилиндров двигател, ускорение до 100 км/ч. е само за 3.7 секунди, а максималната скорост е 300 км/'ч. Не си и помисляйте, че това са максималните му възможности, а скоростта просто ограничена.Сега стигаме до най-интересната част цената…която е само 446хил. евро.Да, тя е по-висока от другите модификации на AMG, но да не забравяме, че този модел е силно лимитиран, само 5 броя.