fbpx

Любопитно

£9,500 отстъпка за Mercedes EQE SUV

£9,500 отстъпка за  Mercedes EQE SUV £9,500 отстъпка за Mercedes EQE SUV

Автомобилна оферта на деня: 0% ГПР и £9,500 отстъпка за чисто нов, ултра-изискан Mercedes EQE SUV. Голямата отстъпка и липсата на лихва за луксозния чисто електрически SUV на Mercedes са нашата Автомобилна оферта на деня за 12 юни.

Mercedes предлага големи отстъпки за всички свои електрически автомобили до края на месеца, но конкретно за EQE SUV има огромна ценова отстъпка от £9,500, а също така този ултра-изискан, средноразмерен луксозен SUV в момента е наличен с 0% ГПР.

В резултат на това, EQE 350 4MATIC с четири задвижващи колела в AMG Line Premium струва от £856 на месец при четиригодишен договор за лична покупка (PCP) с клиентски депозит от £10,000 плюс отстъпката от £9,500 от Mercedes. Включено в тази сделка е годишен пробег от 8,000 мили на година и разбира се, няма начислена лихва по време на ползването на автомобила.

След изтичане на четирите години можете или да върнете ключовете на Mercedes и да преминете към нов модел, или да платите опционалната последна вноска от £38,625, за да станете собственик на автомобила.

EQE 350 4MATIC използва два електромотора, които заедно произвеждат 288 конски сили и 765 Nm въртящ момент - достатъчно за ускорение от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди, докато батерията с капацитет 90 kWh осигурява пробег до 323 мили. Когато батерията е на изчерпване, максималната скорост на зареждане от 170 kW позволява зареждане от 10 до 80 процента за малко повече от половин час.

Mercedes EQE SUV в офертата, която намерихме, е оборудван със стил AMG и 21-цолови джанти, адаптивни LED фарове, панорамен стъклен покрив, 12.3-инчов цифров дисплей за инструменти и 12.8-инчов портретен сензорен екран с Apple CarPlay, Android Auto и навигационна система с добавена реалност на Mercedes. Също така включва система за пространствено озвучаване Burmester 3D, амбиентно осветление, система за безключов достъп и 360-градусова камера за паркиране.

По време на нашите тестове установихме, че EQE SUV е най-добър на магистрала, където забелязахме отличната изисканост, плавното возене и колко стабилен се усеща автомобилът. Освен това има голямо количество вътрешно пространство и багажник с капацитет 520 литра за съхранение на багаж.

Както винаги при нашите Автомобилни оферти на деня, цените и офертите подлежат на промяна, като важат условия и разпоредби. Нашите експерти претърсват пазара за най-добрите сделки за автомобили, които сме готови да препоръчаме, избирайки само тези, които смятаме, че предлагат най-добра стойност.