log in

Любопитно

Mercedes SL 63 AMG в близка среща с Classic 230SL

Старият боец 230SL, тежащ два тона, е успешно заменен от Mercedes SL 63 AMG "Sport Light", който има страхотен външен вид и е оборудван с най-новите технологии! Какъв по-добър начин да се уверим колко е брилянтен SL AMG, като го поставим редом с един от неговите класически братовчеди.

И не кой да е, а един от най-успешните модели Mercedes 230SL произвеждан от 1963 г. и 1967 г., един от най-красивите автомобили на своята епоха.Под предния капак е задвижван от шест цилиндров 2,3-литров двигател с механично впръскване на горивото с мощност от 150 конски сили! И в двата автомобила можете да откриете доста очевидни прилики. Mercedes-SL-63-AMG-Classic-230SL-1Четиридесет и пет години инженерен опит разделя тези два суперавтомобили, които изглеждат еднакво добре. SL AMG е с пълен AMG пакет, оборудван с V8 с 525 к.с., а за отличния саундтрак е интегрирана нова изпускателна система.

Категория Новини

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013г. бе представен официално

Спортният динозавър SLS AMG GT разполага с 6.3 литров, V8 двигател, с мощността от 591 к.с и 650 Нм въртящ момент. Ще си кажете ,на фона на другите спортни коли тази мощност е напълно нормална, но няма да сте прави. Прочети повече »