fbpx

Новини

Разкрит е Mercedes-AMG C63 Wagon 2018!

"Sharing is Caring" - е мотото на Mercedes-AMG C63 Wagon 2018г. Вече можете да се насладите на Mercedes-AMG C63!Папараците приятно ни изненадаха със снимковият материал на Mercedes-AMG C63 2018г.

Mercedes-AMG C43 Coupe Facelift 2018 с магнитно боядисване!

Mercedes-AMG C43 Coupe е колата, която всички шефове искат да притежават, дори и тези, които карат Porsche. Mercedes-AMG C43 е предназначен за босове, които пият протеинови шейкове, бръснат си гърдите и имат поне един предмет,

Новата версия Mercedes AMG A45 ще бъде напомпан с 400 коня…

Според информация на Autocar, новото поколение на Mercedes A class ще има три модела. Под предните капаци ще разполагат с мощност надхвърляща 400 конски сили, ще се използва доработена версия на сегашния четирицилиндров агрегат M133.

Mercedes-Benz GLC минава на водород до 2017

Обявиха официално от Mercedes-Benz, че Mercedes-Benz GLC минава на водород през 2017г.Това, което касае бъдещите собственици на този SUV, е че той ще може да измине без проблем до 500 километра.

Mercedes-Benz W213 E-Class без камуфлаж преди официалното представяне в Детройт!

От Mercedes-Benz пуснаха оскъдна информация за новия модел, но папараците  ни разкриха доста повече чрез шпионските фотографии. Даже имаме вече снимки без стандартния камуфлаж.

Mercedes-Benz смениха фабричния индекс на SLK

Щутгарските маркетинговите специалисти отново ни изненадват с промени във фабричния индекс на една легенда! Новото име на роудстър на Mercedes-Benz ще се казва SLC , а не както го познаваме досега SLK.С това няма да свършат промените,

Дефицит на агрегати за Mercedes-AMG V12

Немския лидер в автомобилостроенето Mercedes-Benz има дефицит на агрегати за моделите на подразделението Mercedes-AMG, според някой автомобилни медии.Но решение са намерили от концерн Daimler, производството на моторите V12 biturbo ще бъде преместено от завода в Афалтербах в Манхайм.