fbpx

Новини

Lorinser поставиха нови измерения в тунинга с Mercedes-Benz S70

Избрана Mercedes-Benz S70 Mercedes-Benz S70

 В последно време тунинг-ателието Lorinser бяха се изгубили сред фаворитите на тунинга, но успяха приятно да ни изненадат със своята модификация - Mercedes-Benz S70. 

Тунингованата машина е на базата на Mercedes-Benz S600 с 6.0 литров двигател, но дотук нещата се дублират с базовия модел. От тунинг-ателието Lorinser са интегрирали нови турбини и нова спортна изпускателна система и същевременно са препрограмирали блока на двигателя с което са увеличили мощността на двигателя до 805 к.с и въртящ момент от 1270 Нм. С това поставиха нови измерения в тунинга Lorinser! Максималната скорост на самолета - Mercedes-Benz S70 е 330 км/ч.

Не си мислете, че е пипано само по агрегата и лектронното управление. Екстериорът и интериорът също са доработени в стила на Lorinser. Lorinser поставиха нови измерения в тунинга с Mercedes-Benz S70 Монтирани са нови предни и задни брони в Mercedes-Benz S70, нов заден дифузьор и четири квадратни изхода на изпускателната система. Джантите са винаги важна част при доработките. Тунинг-ателието Lorinser са монтирали 20 цолови джанти обути с едни от най-добрите гуми за дрифтове -Yokohama Advan Sport. Ако погледнете интериорът ще ви се набие веднага на око, обшити с кожа седалки и дървени елементи, покрити с черен лак. Е, да не забравяме, че този тунинг го е направил Lorinser.