fbpx

Новини

Mansory представи тунинг пакет за Mercedes-AMG SL63

Mansory представи тунинг пакет за Mercedes-AMG SL63 Mansory представи тунинг пакет за Mercedes-AMG SL63

Mansory представи тунинг пакет за Mercedes-AMG SL63, който изглежда напълно поддържан в сравнение с много други проекти на тунинг компанията.

Mansory е запазена марка, когато става въпрос за извършване на драстични модификации на автомобили, като често добавят масивни комплекти за каросерията, големи аеродинамични елементи и изкуствени материали. Но новият пакет за Mercedes-AMG SL63 наистина изглежда сдържан. 

Стилистичните промени на Mansory включват нов преден спойлер, който изглежда доста поддържан в сравнение с предниците на другите тунинг проекти на компанията. Каросерията е боядисана в елегантен тъмносив цвят, а задната част е оборудвана с нов дифузер и лип спойлер.

 

Mansory не е пожелал да публикува подробности за промяната на двигателя, така че се предполага, че 5,5-литровият V8 на SL63 продължава да произвежда 577 к.с. и 900 Нм въртящ момент.

Вътрешността на автомобила е изцяло преработена от Mansory, като всичко, от тапицерията до подовите мокети, е изработено качествено от висококачествени материали. Седалките са облечени в бяла кожа, а в допълнение към това тунерите са добавени много карбонови вложки.

Същевременно, Mansory SL63 изглежда като стилен и дискретен автомобил, който може да съчетае комфорт за двама души, докато силният му двигател осигурява мощност, необходима за бързи шофьорски изживявания.