log in

Новини

Mercedes-AMG ще бъдат оборудвани с хибридни силови агрегати

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 891 пъти

Според Томас Вебер, шефът на отдела за изследвания, новите модели на Mercedes AMG ще бъдат оборудвани  с  хибридни силови агрегати през 2020 г.

Вредните емисии  на всички модели Mercedes-AMG ще бъдат намалени, като за постигането на този резултат ще бъде използвана  хибридна технология. Томас Вебер също обяви, че въведените екологични норми от ЕС принуждават Daimler да постигне средно ниво на вредните емисии от 101 гр СО2/км.

Mercedes AMG hibridni silovi agregati

Ако това не бъде изпълнено, през 2021 г. концернът ще отнесе сериозна глоба. Засега Daimler изчаква с въвеждането на новите екологични технологии поради една причина, - „Нашите клиенти на AMG не са готови за подобни машини”.

Mercedes AMG hibridni silovi agregati 1

Изискването им е максимално мощни и бързи автомобили! Другата новост е изпозването на електрически турбини в новите модели. Интегрирана е и система за рекуперация на енергията при спиране, както и други модерни, но достъпни като цена технологии.

Категория Новини

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013г. бе представен официално

Спортният динозавър SLS AMG GT разполага с 6.3 литров, V8 двигател, с мощността от 591 к.с и 650 Нм въртящ момент. Ще си кажете ,на фона на другите спортни коли тази мощност е напълно нормална, но няма да сте прави. Прочети повече »