log in

Новини

Mercedes-AMG ще бъдат оборудвани с хибридни силови агрегати

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 845 пъти

Според Томас Вебер, шефът на отдела за изследвания, новите модели на Mercedes AMG ще бъдат оборудвани  с  хибридни силови агрегати през 2020 г.

Вредните емисии  на всички модели Mercedes-AMG ще бъдат намалени, като за постигането на този резултат ще бъде използвана  хибридна технология. Томас Вебер също обяви, че въведените екологични норми от ЕС принуждават Daimler да постигне средно ниво на вредните емисии от 101 гр СО2/км.

Mercedes AMG hibridni silovi agregati

Ако това не бъде изпълнено, през 2021 г. концернът ще отнесе сериозна глоба. Засега Daimler изчаква с въвеждането на новите екологични технологии поради една причина, - „Нашите клиенти на AMG не са готови за подобни машини”.

Mercedes AMG hibridni silovi agregati 1

Изискването им е максимално мощни и бързи автомобили! Другата новост е изпозването на електрически турбини в новите модели. Интегрирана е и система за рекуперация на енергията при спиране, както и други модерни, но достъпни като цена технологии.

Категория Новини

Lorinser поставиха нови измерения в тунинга с Mercedes-Benz S70

 В последно време тунинг-ателието Lorinser бяха се изгубили сред фаворитите на тунинга, но успяха приятно да ни изненадат със своята модификация - Mercedes-Benz S70.  Прочети повече »