fbpx

Новини

Mercedes-Benz EQS SUV - Луксозен и високотехнологичен електрически SUV

Mercedes-Benz EQS SUV - Луксозен и високотехнологичен електрически SUV Mercedes-Benz EQS SUV - Луксозен и високотехнологичен електрически SUV

Mercedes-Benz EQS SUV е луксозен електрически автомобил от марката Mercedes-Benz. Това е SUV модел с впечатляващи електрически характеристики, включително голям обхват на един заряд на батерията и бързо зареждане. Също така притежава и много модерни технологии за безопасност и удобство на пътниците, както и елегантен и изискан дизайн.

EQS SUV е базиран на новата архитектура за електрически автомобили на Mercedes-Benz и е снабден с два електрически мотора, които му осигуряват обща мощност от 516 к.с. В комбинация с батерия с капацитет от 107,8 kWh, автомобилът може да измине до 300 мили с един заряд. Батерията поддържа бързо зареждане на максимална мощност от 200 kW, което означава, че за по-малко от 32 минути можете да заредите от 10% до 80% от капацитета на батерията.

EQS SUV разполага с множество технологии за безопасност и удобство на пътниците, включително автоматично спиране при опасност от блъскане, система за предотвратяване на настъпването на пешеходци и велосипедисти, активна система за контрол на момента на завиване, поддържаща стабилността на автомобила по време на завиване и други.

Интериорът на EQS SUV е елегантен и изискан, с множество модерни технологии, включително многопосочно тъч управление на дисплеите и система за гласово управление на MBUX. Тази система предоставя достъп до много функции на автомобила, включително навигация, медийни функции и контрол на климатика.
Mercedes-Benz EQS SUV е луксозен електрически автомобил с високо ниво на електрическа мощност и много модерни технологии, който ще задоволи и най-изисканите вкусове на любителите на автомобилите.