fbpx

Новини

Mercedes-Benz отново правят драстични промени в S-Class

Mercedes-Benz S-Class 2018 Mercedes-Benz S-Class 2018

Легендарната Марка отново с една идея пред другите, това го доказва направените промени в луксозния модел Mercedes-Benz S-Class ! Фейслифтът на модела ще бъде достоен конкурент на най-новата версия на 7-та версия БМВ.

За сега няма подробно инфо в какво ще се състоят промените, но ние сме сигурни, че отговорът на Mercedes-Benz ще бъде съкрушаващ за всеки конкурент в сегмента! Но както се казва, папараците не спят и този път са ни зарадвали със снимков материал на обновената S-Class !

Mercedes AMG GLE 63 S Coupe

 Видимо от тях става, че фейслифтът е оборудван с нови фарове с вградени в тях вертикални LED дневни светлини. Нова е и радиаторната решетка, а броните са леко видоизменени. Според непотвърдени източници, има основни корекции и в салона на щутгартския флагман. Там се е появил нов триспицов волан, а така също и нова мултимедийна система. Различните електронни помощници също търпят промяна, като в базовото оборудване ще бъдат добавени още от тях.

Mercedes AMG GLE 63 S Coupe 1

 Що се отнася до двигателите, то най-вероятно моторната гама ще си остане същата. Все пак да ви припомним с какви агрегати са налични за модела. V6, V8 и V12 с мощност в диапазона от 249 до 630 конски сили. Налична е и хибридна S-Class, която разполага с мощност 422 коня. Засега можем само да очакваме кога и къде ще бъде представен!

Свързани статии (по етикет)