log in

Новини

Mercedes-Benz смениха фабричния индекс на SLK

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 675 пъти
Mercedes-Benz роудстър Mercedes-Benz роудстър

Щутгарските маркетинговите специалисти отново ни изненадват с промени във фабричния индекс на една легенда! Новото име на роудстър на Mercedes-Benz ще се казва SLC , а не както го познаваме досега SLK.С това няма да свършат промените,

новият автомобил е оборудван с напълно преработена предница, радиаторната решетка, бронята и фаровете. Задницата също не е подмината! Напълно е обновена задната броня, а в салона се вижда чисто нов волан и скоростен лост.

Mercedes Benz SLK
Какво можем да очакваме по капака ?
Ще имаме избор между 5 варианта на Mercedes-Benz SLC , първите три ще са бензинови, а другите с дизилови агрегат. Бензиновите ще са са четирицилиндрови (SLC 180, SLC 200, SLC 300), а AMG SLC 43 ще се оборудва с шестак. Ще се предлага и дизелова версия с 2.1-литров четирицилиндров мотор с 204 к.с. и 500 Нм. Най-слабият агрегат ще бъде напомпан с 156 к.с. (250 Нм), SLC 200 развива 184 (300 Нм), а SLC 300 - с 245 коня и 370 Нм.Единствено тази версия ще бъде с шестстепенна механична скоростна кутия, а останалите модификации - с деветстепенен автоматик. Във версиите SLC 300 и SLC 250d ще бъде интегрирана система за изменение на работата на управляващата електроника Dynamic Select, която предлага четири режима - Comfort, Sport, Sport+, Eco и индивидуален.

Mercedes Benz SLK 1
Фламанга на Mercedes-Benz SLK ще бъде интегриран с осемцилиндров битурбоагрегрегат напомпан с 367 к.с. и 520 Нм . Да не забравяме, че това е творение все пак на AMG! Ускорение от 0 до 100 за 4.7 сек. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.

В стандалтния списък на екстри ще има подгряване на седалките, функция за обдухване на зоната на врата на шофьора и пътника с топъл въздух, мултимедийна система Comand Online, парктроник, система за разпознаване на пътните знаци, автоматично изключване на еърбега на пасажера при наличие на детско столче и покрив с променлива прозрачност.

Щутгартските маркетингови специалисти отново ни изненадват с промени във фабричния индекс на една легенда! Новото име на роудстър на Mercedes-Benz ще се казва SLC , а не както го познаваме досега SLK.С това няма да свършат промените. Новият автомобил е оборудван с напълно преработена предница, радиаторна решетка, броня и фарове. Задницата също не е подмината. Напълно е обновена задната броня, а в салона се вижда чисто нов волан и скоростен лост. Какво можем да очакваме под капака ? Ще имаме избор между 5 варианта на Mercedes-Benz SLC . Първите три ще са бензинови, а другите с дизелови агрегати. Бензиновите ще са четирицилиндрови (SLC 180, SLC 200, SLC 300), а AMG SLC 43 ще се оборудва с шестак. Ще се предлага и дизелова версия с 2.1-литров четирицилиндров мотор с 204 к.с. и 500 Нм. Най-слабият агрегат ще бъде напомпан с 156 к.с. (250 Нм), SLC 200 развива 184 (300 Нм), а SLC 300 - с 245 коня и 370 Нм. Единствено тази версия ще бъде с шестстепенна механична скоростна кутия, а останалите модификации - с деветстепенен автоматик.

Mercedes Benz SLK 2

Във версиите SLC 300 и SLC 250d ще бъде интегрирана система за изменение на работата на управляващата електроника Dynamic Select, която предлага четири режима - Comfort, Sport, Sport+, Eco и индивидуален. Фламангът на Mercedes-Benz SLK ще бъде интегриран с осемцилиндров битурбоагрегрегат напомпан с 367 к.с. и 520 Нм . Да не забравяме, че това е творение все пак на AMG! Ускорение от 0 до 100 за 4.7 сек. Максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. В стандартния списък на екстри ще има подгряване на седалките, функция за обдухване на зоната на врата на шофьора и пътника с топъл въздух, мултимедийна система Comand Online, парктроник, система за разпознаване на пътните знаци, автоматично изключване на еърбега на пасажера при наличие на детско столче и покрив с променлива прозрачност.

Категория Новини

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013г. бе представен официално

Спортният динозавър SLS AMG GT разполага с 6.3 литров, V8 двигател, с мощността от 591 к.с и 650 Нм въртящ момент. Ще си кажете ,на фона на другите спортни коли тази мощност е напълно нормална, но няма да сте прави. Прочети повече »