fbpx

Новини

Mercedes-Benz W213 E-Class без камуфлаж преди официалното представяне в Детройт!

Mercedes-Benz W213 E-Class 2016 Mercedes-Benz W213 E-Class 2016

От Mercedes-Benz пуснаха оскъдна информация за новия модел, но папараците  ни разкриха доста повече чрез шпионските фотографии. Даже имаме вече снимки без стандартния камуфлаж.

Така че единственото нещо от което се нуждаем , е набор от фотографии с висока резолюция и от драйв тест на новият модел E-Class, разбира се. Все пак, тези дни Mercedes-Benz са споделили видео с подробна информация за процеса на развитие за този 10-ти модел - E-Class, като са фокусирали във видеото на W213 E-Class.

Mercedes Benz W213 E Class 1

На Mercedes-Benz отне около 48 месеца да създадат новата Е-класа . Това не беше лека задача, защото в този автомобил са интегрирани доста нови технологи в областта на газоразпределението, впръскването и изгарянето на сместа, топлинния баланс и т.н. ! За тези четири години са направени около 1200 прототипа .  Някои от тях сме виждали на шпионските фотографии . Като цяло, двигателите ще бъдат еволюция на настоящите, сред които е M274, дебютирал на новата C-Class през миналата година.

Mercedes Benz W213 E Class 2

При E-Class, конструкцията  на двигателите ще бъде усъвършенствана и затова ще получат нови индекси.Направени са тестове при около -32 градуса С и жега до 60 градуса С. Да, той удържа успешно! Да, новият Mercedes-Benz E-Class ще впечатли феновете на Марката!