Новини

Новата версия Mercedes AMG A45 ще бъде напомпан с 400 коня…

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 577 пъти
Mercedes AMG A45 Mercedes AMG A45

Според информация на Autocar, новото поколение на Mercedes A class ще има три модела. Под предните капаци ще разполагат с мощност надхвърляща 400 конски сили, ще се използва доработена версия на сегашния четирицилиндров агрегат M133.

Модификацията ще се изразява в нов картер, различна цилиндрова глава и два турбокомпресора. Въртящият момент ще е 500 Нм. За феновете на високите скорости, ускорението до 100 км/ч ще е под 4 секунди, което е доста добре за този клас автомобил. От Mercedes не са пропуснали и хибридна версия, която ще разполага с два модела. Първият ще е с по-малко конски сили, но вторият ще разполага с още повече мощ спрямо стандартния. Моторът ще запази работния си обем, но ще разполага с нов картер и различна цилиндрова глава. Агрегатът ще е с два турбокомпресора, а максималният му въртящ момент ще е 500 Нм.

Категория Любопитни новини и факти

Шварценегер стана собственик на легендарния Unimog U1300s

Шестдесет и пет годишният актьор Арнолд Шварценегер отдавна е фен на военен клас автомобили още от филма "The Expendables 2".Само срещу 208 250 евро (около 273 600 щатски долара) се сдоби с 7,5-тоненен Unimog. Прочети повече »