log in

Новини

Новата версия Mercedes AMG A45 ще бъде напомпан с 400 коня…

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 280 пъти
Mercedes AMG A45 Mercedes AMG A45

Според информация на Autocar, новото поколение на Mercedes A class ще има три модела. Под предните капаци ще разполагат с мощност надхвърляща 400 конски сили, ще се използва доработена версия на сегашния четирицилиндров агрегат M133.

Модификацията ще се изразява в нов картер, различна цилиндрова глава и два турбокомпресора. Въртящият момент ще е 500 Нм. За феновете на високите скорости, ускорението до 100 км/ч ще е под 4 секунди, което е доста добре за този клас автомобил.


От Mercedes не са пропуснали и хибридна версия, която ще разполага с два модела. Първият ще е с по-малко конски сили, но вторият ще разполага с още повече мощ спрямо стандартния. Моторът ще запази работния си обем, но ще разполага с нов картер и различна цилиндрова глава. Агрегатът ще е с два турбокомпресора, а максималният му въртящ момент ще е 500 Нм.

Категория Новини

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013г. бе представен официално

Спортният динозавър SLS AMG GT разполага с 6.3 литров, V8 двигател, с мощността от 591 к.с и 650 Нм въртящ момент. Ще си кажете ,на фона на другите спортни коли тази мощност е напълно нормална, но няма да сте прави. Прочети повече »