log in

Тунинг

Mercedes-Benz SL Avalange GT-R тунингован от Piecha Design.

  • Написана от 
  • Публикувана в Тунинг
  • Прочетена 3458 пъти
Mercedes-Benz SL Avalange GT-R Mercedes-Benz SL Avalange GT-R

Немските тунери от Piecha Design превърнаха Mercedes SL в истински състезател на пътя след интегрирането на пакета Avalange GT-R.

Всеки скептик не би повярвал на това твърдение, но този пакет включва по-големи въздуховоди Airblades. Радиаторната решетка е сменена с доста по-голяма. Изпускателната система е с променливо ниво на звука и в голяма степен копира традиционни AMG правоъгълни ауспуси. Интериорът на Mercedes SL е обновен изцяло, не са забравени и най-малките детайли от него.Mercedes-Benz-SL-Avalange-GT-R-1 Доработена е и мултимедийна система. Mercedes SL е с нови затъмнени странични прагове, боядисани жълто спирачни апарати, както и нови 20-цолови джанти и раздувки на калниците. С този си нов вид попада в сегмента тунинг.  Всички асистиращи системи като Distronic и Keyless Go запазват функциите си.Mercedes-Benz-SL-Avalange-GT-R-2 Цената на този допълнителен тунинг от Piecha Design ще ви струва около 16.500 $. Mercedes-Benz SL Avalange GT-R е представен по време на автомобилното изложение в Женева 2014.

Категория Новини

Lorinser поставиха нови измерения в тунинга с Mercedes-Benz S70

 В последно време тунинг-ателието Lorinser бяха се изгубили сред фаворитите на тунинга, но успяха приятно да ни изненадат със своята модификация - Mercedes-Benz S70.  Прочети повече »