log in

Тунинг

TopCar създаде ML 63 AMG Inferno с доста агресивен дизайн!

  • Публикувана в Тунинг
  • Прочетена 3605 пъти
ML 63 AMG Inferno ML 63 AMG Inferno

Почти веднага след като Mercedes-Benz стартира най-новия си модел ML 63 AMG, някои от най-запалените фенове на спортните автомобили започнаха да се оплакват за липсата на агресивност във външния вид на модела.

 

 В сравнение с по-стария модел на ML 63 AMG, новите серии W164, W164 са с доста по -„сдържан” дизайн, въпреки напомпаните им двигатели от 525 к.с. достигащи до 557 к.с.За да се справят с този проблем, нека го наречем "незначително неудобство ", руснаците от TopCar създадоха един от най-агресивния дизайн правен някога за ML 63 AMG и редица подобрения свързани с екстериора и интериора! TopCar-ML 63 AMG-Inferno-1

Нови алуминиеви джанти и някои подобрения и в производителността на двигателя и в аеродинамиката, които го правят достоен състезател на пистата! Наречен "Inferno", Mercedes-Benz ML 63 AMG със сигурност ще се откроява от стандартния модел, въпреки че за някои хора това може да изглежда малко пресилено.TopCar-ML 63 AMG-Inferno-2

Така или иначе, от Mercedes-AMG ще създадат всичките посочени подобрения, даже и ще ги задминат в Black Series ML 63 AMG. От TopCar наскоро пуснаха снимки на своето произведение. Можете сами да прецените дали са успели да се справят.

Категория Новини

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2013г. бе представен официално

Спортният динозавър SLS AMG GT разполага с 6.3 литров, V8 двигател, с мощността от 591 к.с и 650 Нм въртящ момент. Ще си кажете ,на фона на другите спортни коли тази мощност е напълно нормална, но няма да сте прави. Прочети повече »