log in

Тунинг

TopCar създаде ML 63 AMG Inferno с доста агресивен дизайн!

  • Написана от 
  • Публикувана в Тунинг
  • Прочетена 3523 пъти
ML 63 AMG Inferno ML 63 AMG Inferno

Почти веднага след като Mercedes-Benz стартира най-новия си модел ML 63 AMG, някои от най-запалените фенове на спортните автомобили започнаха да се оплакват за липсата на агресивност във външния вид на модела.

 

 В сравнение с по-стария модел на ML 63 AMG, новите серии W164, W164 са с доста по -„сдържан” дизайн, въпреки напомпаните им двигатели от 525 к.с. достигащи до 557 к.с.За да се справят с този проблем, нека го наречем "незначително неудобство ", руснаците от TopCar създадоха един от най-агресивния дизайн правен някога за ML 63 AMG и редица подобрения свързани с екстериора и интериора! TopCar-ML 63 AMG-Inferno-1

Нови алуминиеви джанти и някои подобрения и в производителността на двигателя и в аеродинамиката, които го правят достоен състезател на пистата! Наречен "Inferno", Mercedes-Benz ML 63 AMG със сигурност ще се откроява от стандартния модел, въпреки че за някои хора това може да изглежда малко пресилено.TopCar-ML 63 AMG-Inferno-2

Така или иначе, от Mercedes-AMG ще създадат всичките посочени подобрения, даже и ще ги задминат в Black Series ML 63 AMG. От TopCar наскоро пуснаха снимки на своето произведение. Можете сами да прецените дали са успели да се справят.

Категория Любопитни новини и факти

Шварценегер стана собственик на легендарния Unimog U1300s

Шестдесет и пет годишният актьор Арнолд Шварценегер отдавна е фен на военен клас автомобили още от филма "The Expendables 2".Само срещу 208 250 евро (около 273 600 щатски долара) се сдоби с 7,5-тоненен Unimog. Прочети повече »