fbpx

Любопитно

Mercedes V-Class EQV 2024: Комбинация от Стил и Технология

Преглед на новия Mercedes EQV 2024: електрическият V-Class е стилен, но скъп! Обновеният Mercedes EQV предлага конкурентна автономия и приятно управление, но всичко това има своята цена.

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена: 165 пъти

Mercedes 500SEL в бананов жълт цвят със специално съобщение в багажника

Този Mercedes-Benz 500SEL от 1985 г. изглежда като да е излязъл точно от конвейера с този бананово жълт цвят. Има нещо, което издава оригиналността, обаче: джантите са почти десет години по-нови от останалата част на автомобила.

Mercedes-Benz W124 900E Brabus: Съвършенство в Елегантност и Мощност

Mercedes-Benz W124 900E Brabus е изключителен автомобил, който обединява елегантност и мощ, създавайки неповторима поява за истинските ценители на автомобилното изкуство. Този уникален проект на компанията Brabus, специализирана в тунинг на висок клас автомобили, превръща вече роскошния Mercedes-Benz W124 в истинско произведение на изкуството на четири колела.

Restomod HWA на Mercedes 190E 2.5-16 Evo II е върховената ретро визия за 1990-те

Възкресяването на HWA AG на спортния суперседан от 90-те изглежда толкова впечатляващо, колкото и оригиналът. За тези, които гледаха и обичаха германските туринг автомобилни състезания през 1990-те години, предстоящото "възраждане на класиката в моторния спорт"

Mercedes обяви: Проблеми с покривните панели на GLA, GLC, GLE, CLA, C-Class и S-Class

Mercedes обяви отзив за няколко модела, включително GLA, GLC, GLE, CLA, C-Class и S-Class, поради потенциално отделяне на предния покривен панел пред панорамната слънчева покривка.

Mercedes-Benz изтегля GLE поради неправилно закрепена 12V заземителна връзка

Mercedes изтегля определени автомобили GLE, произведени за американския пазар за 2021 и 2022. Според документи, подадени пред Националната агенция за безопасност в движението по пътищата, 164 броя от SUV може да имат неправилно заземена 12-волтова връзка.

Mercedes-AMG SL 63: Продажба на върха на европейските гран туръри

Някой вече продава своят съвсем нов Mercedes-AMG SL 63, защо, че не е AMG GT? Mercedes SL е един от най-иконичните гран туръри в Европа, с начало още през средата на 1950-те години. Днешният модел е седмото поколение, и въпреки че носи изключително марката Mercedes-AMG, рецептата е по същия начин, както винаги.

Mercedes AMG GT 2024: Луксозен и Могъщ Спортен Автомобил с Разнообразие от Възможности

Новият AMG GT вече е на разположение за продажба във версия с мощен V8 двигател, със следващи скоро плъг-ин хибридни и шестцилиндрови варианти. Немската марка е предоставила на своята AMG дивизия свободен ход с новия AMG GT, който твърдо засича мощния Porsche 911 в своите прицели...

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена: 620 пъти