fbpx

Тунинг

Mercedes-AMG C43 Coupe Facelift 2018 с магнитно боядисване!

Mercedes-AMG C43 Coupe е колата, която всички шефове искат да притежават, дори и тези, които карат Porsche. Mercedes-AMG C43 е предназначен за босове, които пият протеинови шейкове, бръснат си гърдите и имат поне един предмет,

VÄTH напомпа с 600 к.с. AMG C63

Тунинг атилето VÄTH разби всякакви стандарти в тунинга, като представи своя пакет интегриран на Mercedes-AMG C63. Новостите са две. Първата доставя на модела 600 к.с., а втората - 680 к.с.

Brabus тунингова Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe

Тунинг компанията Brabus отново излезe на сцената с впечатляващи резултати! Напомпа Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe с 700 конски сили с 960Nm въртящ момент и максимална от скорост от 300 км/ч. Вдигнали са с 115к.с 5.5 литров V8 битурбо двигател, доста над приетите стандарти в тунинга!

TopCar създаде ML 63 AMG Inferno с доста агресивен дизайн!

Почти веднага след като Mercedes-Benz стартира най-новия си модел ML 63 AMG, някои от най-запалените фенове на спортните автомобили започнаха да се оплакват за липсата на агресивност във външния вид на модела.

SLS AMG Black Series с нов интериор от Gets Drenched!

Поляците от Carlex Design може би не се нуждаят от представяне, когато става въпрос за изработване на ексклузивни интериори на автомобили. Сами ще се уверите в думите ни от снимковия материал.

Brabus преминаха границата на възможното с CLS 63 AMG с 850 к.с!

Според някои специалисти, няма много начини, с които можете да увеличите мощността на автомобила.  Изглежда от Brabus са открили революционно откритие за вдигане на мощността!