fbpx

Новини

Mercedes-Benz GLK – с ново име и нов дизайн.

Следващият модел Mercedes-Benz GLK ще е с ново име нова визия. Той ще е с кодовото название X205 и ще бъде на пазара най-рано след три години.

Името на следващото поколение на кросовър не е толкова от значение, а интериорът и екстериорът. Какви двигатели можем да видим под предния капак. Според Indianautosblog традиционните бензинови и дизелови мотори с мощност до 350 к.с. ще имат и хибридна версия. Новият Mercedes-Benz – AMG ще се предлага също и с 6-степенна механична скоростна кутия, но за по-скъпите версии ще има и предложение с 4Matic и роботизирана трансмисия с двойно сцепление.


Mercedes-Benz – AMG няма да пропусне и този път да напомпа и новия модел! Първоначално AMG са предложили 4.0 литров бензинов турбо-мотор с мощност 465 к.с., но в последствие са се отказали от този вариант. Да видим с какво ще ни изненадат.
Дизайнът, който в момента е впечатляващ, ще бъде променен изцяло. Има и слухове, които все още не са потвърдени от представител на компанията, че ще се появи и модификация с 3 врати. Mercedes-Benz са заложили на този модел, който трябва да отговори подобаващо на конкуренцията в този клас Porsche Macan и Range Rover Evoque.