fbpx

Новини

Mercedes-Benz GLS Class за 2024 година е по-луксозен и по-мощен от всякога

Mercedes-Benz GLS Class 2024г. Mercedes-Benz GLS Class 2024г.

Mercedes-Benz GLS Class е един от най-люксозните SUV-ове на пазара и предстоящото обновление на модела за 2024 година обещава да бъде още по-впечатляващо. Новият GLS Class е оборудван с по-модерен дизайн и подобрена технология.

Един от най-забележителните аспекти на новия GLS Class е масивният му преден капак, който придава внушителен вид на автомобила. Други нови дизайнерски елементи включват по-широки LED фарове и нова предна решетка с три изразителни щита.

Вътрешността на новия GLS Class е в съответствие с високите стандарти на Mercedes-Benz за лукс и комфорт. Автомобилът разполага с просторен интериор, седалки от висок клас и най-новите технологии за свързаност и удобство.

Новият GLS Class е оборудван с последното поколение на инфотейнмънт системата MBUX на Mercedes-Benz, която предлага напълно персонализируеми екрани, гласово управление и функции за дистанционно управление на автомобила.

По отношение на мощността, новият GLS Class предлага два варианта на мотора - 4,0-литров V8 с двойно турбо зареждане или 3,0-литров шестцилиндров турбодизел. И двете версии предоставят достатъчно мощност, за да задоволят нуждите на всякакви потребители.

Новият Mercedes-Benz GLS Class за 2024 година е сигурен избор за всеки, който търси лукс, комфорт и мощност в един автомобил. Очаква се да бъде представен в месец октомври 2023 година и ще бъде наличен за поръчка скоро след това.